fb pixel

Hyra möbler till studenten, kalaset, bröllopet och företagsfesten

Hos oss kan ni hyra möbler hos oss till festen, kalaset eller till tältet. Det kan gälla allt från runda bord med bankettstolar till bröllop eller bänkset till studenten. Har ni behov av klaffstolar, så har vi dem i både plast och tygstoppade. Möblerna levereras och hämtas av oss och vill ni så sätter vi upp allt möblemang. För mer information om möbelalternativ välkomna att kontakta oss.

Bänkset

När ni hyr våra bänkset så hyr ni närhet till varandra och förutsättningar för mycket skratt och goa samtal. Oavsett om ni ska ha bänkseten till studenten eller oktoberfesten så kommer det att vara ett bra val av möbler. Bänkset är dessutom perfekta att ha på gräsunderlag och ni sitter åtta personer vid varje set. Ni sätter lätt upp bänkseten själva men självklart kan vi göra det också.

Ett bänkset består av ett bord och två lösa bänkar. Bordet är 200 cm långt och 67 cm brett och bänkarna 25cm.

Hyrespris per enhet: 185 kr ink. moms. Montage: 40 kr inkl. per enhet.

Transportkostnad tillkommer när vi vet leveransadress.

bänkset
hyra möbler utomhus
Rektangulärt bord för sex personer

Bord

Hyr bord till festen. Raka bord på bilden är 75 x 180 cm och är ett väldigt bra och vanligt förekommande alternativ till alla möjliga tillställningar. Stabila och enkla att ställa upp.

Här sitter ni sex personer bekvämt. Vid utomhusarrangemang på gräsunderlag rekommenderar vi att ni hyr till vårt golv som ger stabilitet för både bord och stolar.

Hyrespris per enhet: 60 kr ink. moms. Montage 20 kr inkl.

Transportkostnad tillkommer när vi vet leveransadressen.

Vitt runt bord 6-8 personer

När bröllopsklockorna ringer kanske ni vill runda bord till middagen. Här sitter ni 8 personer vid varje bord. Något som är viktigt att tänka på när ni vill ha runda bord i ett tält eller i en lokal.

Ni behöver då ta med i beräkningen att ni kommer behöva lite större tält eller lokal då runda bord tar större plats. Kika på vår möbleringsguide som vi gjort till våra tält. När det gäller våra lokaler så kontakta oss.

Hyrespris per enhet. 180 kr inkl. moms. Montage 38 kr inkl.

Transportkostnad tillkommer när vi vet leveransadressen.

vitt ståbord

Dags för mingel, hyr då med fördel våra ståbord med strumpa. Det är alltid en hit oavsett vad det är för typ av tillställning. Bordet är 110 cm högt och 80 cm i diameter.

Hyrespris per enhet. 180 kr inkl moms. Montage 38 kr inkl.

Transportkostnad tillkommer när vi vet leveransadressen.

vit och svart strumpa till ståbord

Ni upplever en lyxigare känsla om ni väljer en vit eller svart strumpa över era ståbord.

Hyrespris per enhet. 95 kr inkl moms. Montage 25 kr inkl.

Stolar

Hyr en tygklädd stol när du vill sitta riktigt bekvämt. Det är en elegant allround stol som fungerar väldigt bra till de flesta tillställningar som fester, bröllop och konferenser. Komplettera gärna med vitt stolsöverdrag, som endast hyrs ut när man hyr stolen.

Sittdjup 42 cm, sittbredd 46 cm

Pris per enhet: 40 kr inkl moms. Montage 8 kr inkl.

Transportkostnad tillkommer när vi vet leveransadressen.

Klädd och stapelbar stol med vitt överdrag som endast går att hyra med vår stol. Väldigt populärt och uppskattat till bröllop och banketter. Pris enligt offert.

Monterings- och transportkostnad tillkommer.

Lätt, fällbar och praktisk klappstol i plast för fest och olika events.

Sittdjup 46 cm och höjd 81,5 cm.

Pris per enhet: 18,75 kr inkl moms

I hyrespriset ingår ej montering eller transport.

fällbar och praktisk klappstol

Loungemöbler

loungemöbler till partytält
Designa din egen loungemöbel. Med Creative Elements kan du på bara några minuter enkelt skapa din egen loungemiljö. Med upp till 15 sittplatser är det ingen som behöver lämnas utanför. Vill du snabbt lägga till eller ta bort sittplatser så gör du det utan problem.
Kontakta oss för mer information och pris.
loungemöbler utomhus

Scroll to Top