fb pixel

Hyra partyband

Hys Fest i väst kan ni hyra partyband till festen! Allt börjar och slutar med bra musik, och vi har flera alternativ som kommer att ge er en lyckad fest.

Disco, pop, rock, ballader, våra band spelar allt, och lite till. Ni älskar att sjunga och dansa, våra partyband vet hur de anpassar sin repertoar efter era önskemål. Så varmt välkomna med er förfrågan.

hyra partyband Partypatrullen

Partypatrullen

Letar ni efter att hyra ett partyband som kan få fart på festen. Då söker ni Partypatrullen. Oavsett om de spelar i fjällen, på ett kalas eller företagsarrangemang så vet de hur man skapar ett gott ös.

De har också kompat otaliga artister genom åren. Artister som Mikael Rickfors, Uno Svenningsson, Gladys Del Pilar för att nämna några. Partypatrullen har alltid stått för en kvalitet utöver det vanliga och levererar alltid 100 procent. För bokning kontakta oss för mer information och pris

Heartz, duo

HEARTZ

När ni vill ha något riktigt hjärtligt och kvinnligt! Då bokar ni
Yeni och Emelie. En kanonduo som i den här konstellationen valt att tolka deras allra största kvinnliga idoler.

Allt från Siv Malmqvist till Lady Gaga. Tillsammans har tjejerna tonvis av erfarenhet från showbiz och otroligt mycket kul events i ryggsäckarna. Med HEARTZ siktar de på att underhålla, beröra och bjuda på det lilla extra!

Scroll to Top