fb pixel
Hyra golv till partytält

Hyra golv till partytält

Hos oss kan ni hyra golv till partytältet när ni vill ha fest i trädgården. Golv höjer nivån på festen och nästan ett måste dom gånger ni vill duka upp inne i tältet med stolar och bord och befinner er på gräs. Att hyra golv till partytält är bra ur flera synvinklar; det ger stabilitet till borden och stolarna och ni riskerar inte att stol och bordsben sjunker ner i marken samt att gästerna sitter bekvämt och det skapar en mer ombonad och trevlig miljö i tältet. Dansen blir generellt också lättare att utföra för att inte tala om när det blir dags för buggen.

Hyra golv med klickfunktion

Hyra golv till partytält

Hyr ett plastgolv till partytältet som förhöjer känslan på festen. Klickgolv i plast är det mest förekommande golvet som kunder hyr och fungerar väldigt bra på gräsunderlag. Golvet har en klickfunktion vilket gör det mer lätthanterligt och att ni smidigt kan lägga detta själva. Självklart kan vi också vara behjälpliga med det, om ni så önskar.

Tänk på att när ni hämtar själva, är det viktigt att välja rätt transportfordon, alternativt släp som klarar 2 meterslängder av golvet.

  • Hyrespris utan montage per m2: 60:-
  • Montagepris med golv, per m2: 97,50

Rulla till toppen