fb pixel
Hyra golv till partytält

Hyra golv till partytält

Hos oss kan ni hyra golv till partytältet när ni vill ha fest i trädgården. Golv höjer nivån på festen och nästan ett måste dom gånger ni vill duka upp inne i tältet med stolar och bord och befinner er på gräs. Att hyra golv till partytält är bra ur flera synvinklar; det ger stabilitet till borden och stolarna och ni riskerar inte att stol och bordsben sjunker ner i marken samt att gästerna sitter bekvämt och det skapar en mer ombonad och trevlig miljö i tältet. Dansen blir generellt också lättare att utföra för att inte tala om när det blir dags för buggen.

Plastgolv

Hyra golv till partytält

Hyr ett plastgolv till partytältet som förhöjer känslan på festen. Plastgolv är det mest förekommande golvet som kunder hyr och fungerar väldigt bra på gräsunderlag. Golvet har en klickfunktion vilket gör att ni smidigt kan lägga detta själva. Självklart kan vi också vara behjälpliga med det, om ni så önskar.

  • Hyrespris utan montage per m2: 55:-

Trägolv

Hyra golv till partytält i trä

Hyr trägolv till partytältet, vilket ger ett elegant uttryck. Det är robust och ger en väldigt bra stabilitet att både dansa och gå på. Trägolv hanteras och monteras endast av oss.

Rulla till toppen