fb pixel
hyra jultomte

Hyra jultomte

Hyra jultomte och hans tomteverkstad är alltid ett uppskattat inslag på ett julevent, vare sig det är på en julmarknad, på företagseventet eller i ett köpcentrum där han sitter och hälsar på barnen.

Vi erbjuder en tomteverkstad i toppklass där tomtefar, tomtemor och Rudolf välkomnar alla, stora som små barn. Allt sker med en underbar juldekor, glögg pepparkakor och julmusik. Hos tomtemor får barnen skriva sin önskelista som de sedan tar till tomtefar, där de också får ta en selfie med jultomten. Tänk vad spännande att få träffa jultomten och lämna önskelistan till tomtefar veckorna innan Jul.

Vi kan sätta upp tomteverkstaden antingen i er butik där vi tillsammans med er hittar den perfekta platsen i affären, eller i ett partytält utanför butiken. Beroende på hur stor yta ni har så anpassar vi val av tält till just era förutsättningar. Vi sätter ljusslingor runt om i tältet allt för att inramningen skall bli så optimal som möjligt. Vi hjälper er att skapa den mysiga och magiska julstämningen, för visst blir det ingen riktig Jul utan tomtefar? Planerar du ett julevent, så boka in din tomte i god tid, då det är ett mycket uppskattat arrangemang.

Önskar du hyra jultomte till din matbutik, julmarknad eller ditt företagsevent, så kontakta oss för offert.

God Jul önskar jultomten.

Hyra jultomte


Rulla till toppen