fb pixel
hyra underhållning till festen

Hyr underhållning till festen

Hyr underhållning till festen hos Fest i Väst. Visst är det kul när det är någon slags happening på festen, lite bakgrundsmusik med trubadur till välkomstdrinken, underhållning till middagen eller partyband och DJ till dansen. Det kan många gånger vara pricken över i:t för en minnesrik och rolig fest.

När ni hyr underhållning från Fest i Väst, så får ni kvalitet hela vägen. Vi har över 35 års erfarenhet från musik- och nöjesbranschen och kan erbjuda ett stort och varierat utbud av underhållning. Allt från etablerade artister som Patrik Isaksson, Jim Jidhed, Jan Johansen till clownerna Allgott & Villgott och många, många fler.

Hos oss hyr ni även underhållning som DJs, trubadurer, magiker och ståuppkomiker. Varje fest eller event har sina förutsättningar, så oavsett om ni skall ha ett barnkalas, bröllopfest, företagsfest eller vill boka någon av våra artister till er klubb eller restaurang, så kan ni hyra underhållning av Fest i Väst.

Vi kan erbjuda underhållning till alla events och sammanhang, stora som små. Vi är även behjälpliga med scenpodier, ljud och ljus.

Nedan finner ni ett axplock av vad vi kan erbjuda, varmt välkomna att kontakta oss, så skräddarsyr vi efter era önskemål och behov och skapar en minnesvärd upplevelse och tillställning.

Rulla till toppen