fb pixel

Underhållning

Hyr underhållning till festen

Hyr underhållning till festen ! Visst är det kul när det är någon slags happening på festen, lite bakgrundsmusik med trubadur till välkomstdrinken, underhållning till middagen eller partyband och DJ till dansen. Det kan många gånger vara pricken över i:t för en lyckad fest. När ni hyr underhållning från Fest i Väst, så får ni kvalitet hela vägen. Vi har många års erfarenhet från musik- och nöjesbranschen och kan erbjuda er ett stort utbud av underhållning. Allt från etablerade artister som Patrik Isaksson, Jan Johansen, Alien till barnunderhållarna Allgott & Villgott, Partypatrullen och många många fler.

Hos oss hyr ni även underhållning som DJs, trubadurer, magiker och ståuppkomiker. Varje fest eller event har sina förutsättningar, så oavsett om ni skall ha ett kalas, bröllop, företagsfest eller vill boka någon av våra artister till er klubb eller restaurang, så kan ni hyra underhållning av Fest i Väst. Vi kan erbjuda underhållning till alla tillställningar och sammanhang, stora som små. Vi är även behjälpliga med scenpodier, ljud och ljus.

Här finner ni ett axplock av vad vi kan erbjuda, så varmt välkomna att kontakta oss, så skräddarsyr vi efter era önskemål och behov och skapar en minnesvärd upplevelse och tillställning.

Scroll to Top