fb pixel

Om oss

Fest i Väst har mångårig erfarenhet inom event- och nöjesbranschen och erbjuder uthyrning av ett stort, brett och varierat utbud av produkter som tält, möbler, underhållning och annan festutrustning. Vi har lager & utlämning i Göteborg och kontor i Särö. Vi verkar längs hela, långa vackra Västkusten men kan självklart vara behjälpliga i andra delar av Väst Sverige också.

Om ni som privatperson eller företag planerar en tillställning, så gör Fest i Väst det enkelt för er. Hos oss hyr ni allt ni behöver för en lyckad fest eller tillställning.

Vår stora erfarenhet inom musik- och nöjesbranschen gör också, att vi kan vara behjälpliga när ni önskar hyra underhållning, scen och ljud och ljus till festen. Vi tillhandahåller allt från etablerade artister till trubadurer, partyband och Dj:s.

Fest i Väst levererar till alla sammanhang, stora som små. Planerar ni fest, student, bröllop, dop, konferens eller annat företagsarrangemang och vill veta mer om oss, så maila eller ring oss, så kan vi diskutera just ert kommande event.


om oss, Fest i Väst, Jim Jidhed
Rulla till toppen