fb pixel

Om Fest i Väst

Fest i Väst utgår från Särö och är ett uthyrnings- och eventföretag inom festservice och verkar längs Västkusten.

Hos oss hyr ni allt ni behöver för en lyckad fest. Vi har mångårig erfarenhet inom event och nöjesbranschen och erbjuder uthyrning av tält, möbler och porslin. Likaså är vi behjälpliga med underhållning, ljud och ljus. Vi tillhandahåller allt från etablerade artister till trubadurer, partyband, DJ:s.

Fest i Väst drivs av Jim Jidhed som tidigt i livet valde att satsa på musiken. Jim har i dag gjort tio albums, både som soloartist och med bandet Alien.

Parallellt med min egna artistkarriär har jag också arbetat många år med artistbokning och eventplanering, som i sin tur har givit mig en stor och bred erfarenhet inom både musik och nöjesbranschen. På så sätt, kan vi som helhetsleverantör erbjuda ett brett och varierat utbud av uthyrningsprodukter och tjänster samtidigt som vi aldrig tummar på kvalitet.

Fest i Väst levererar till alla sammanhang, stora som små. Planerar ni fest eller företagsarrangemang, så maila eller ring oss, så kan vi diskutera just ert kommande event.

Vårt motto är service, kvalitet och engagemang och med ambitionen att du skall känna dig trygg när du anlitar oss, så varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hyra till festen.


Fest i Väst, Jim Jidhed
Scroll to Top