fb pixel

Hyra ljud och ljus

hyra ljud och ljus

Hyra ljud och ljus till festen

Hos kan du hyra ljud och ljus när du planerar bröllopsfest, jubileum, student, fest eller kanske ett företagsarrangemang. Att hyra en ljudanläggning är perfekt för att säkra upp att alla talare hörs vid middagen och för att dessutom få ett garanterat gott tryck på dansgolvet till er Spotify, DJ, partyband eller trubadur. Vi levererar och sätter upp ljudanläggningen och ser till att allt fungerar.

Vid större event som till exempel festivaler ingår tekniker när du skall hyra ljud och ljus. När det gäller tillställningar som studenter, kalas, bröllop så följer det med en mixer som är enkel att sköta. Här ställer ni in diskant, bas och volym samt att ni kan koppla in en mikrofon som medföljer. Vill du veta mer om hyra ljud och ljus? Välkommen att kontakta oss.

hyra ljud och ljus-ljudanläggning

Hyra belysning till partytält

Hyr belysning till partytältet. När mörkret börjar falla och stämningen är på topp inne i partytältet, så lyser belysningen upp och skapar stor mysfaktor. Hos oss hyr ni lampslingor med vita lampor som skapar den rätta och mysiga festkänslan.

hyra ljud och ljus-partytält

Lampslinga

Tänk vad ljus betyder mycket, även i festliga sammanhang. Hos oss kan du hyra lampslingor med vita lampor. Dessa slingor är perfekta att ha i tält när mörkret börjar att skymma alternativt hängandes i träd i er trädgård eller innegård. Ledlampslingorna är 7,30 m långa och går att koppla ihop med fler längder om så behövs och monteras längs väggarna eller taket i partytältet.

hyra ljud och ljus-utomhusfest

Scenljus

Hyr scenbelysning av oss. Vi arbetar med de större ljus och ljudleverantörerna i Göteborg och har därför inga problem att ljussätta allt från de lite mindre sammanhangen till de större festivalsscenerna.

hyra ljud och ljus-scenljus

Hyra scen

hyra ljud och ljus-scenpodie

När ni vill att er trubadur, DJ eller partyband skall synas lite bättre så föreslår vi att ni hyr scenpodier. Vi har lösningar för alla typer av event.

  • En scendel är 1×2 m
  • Fästen samt kappa till fronten medföljer.

Kontakta oss för mer information.

Rulla till toppen