fb pixel
Hyra till festen, partytält, möbler, ljud och ljus

Hyr produkter till festen hos Fest i Väst

Hos oss kan ni hyra produkter till festen, studenten, bröllopet, företagsevenemanget, jubileumet i bostadsrättsföreningen eller en jubilarer som firar jämt. Vi har ett stort utbud av hyrprodukter, vilket gör att ni behöver bara en leverantör till allt, när ni behöver hyra till festen och det är Fest i Väst, vi tillhandahåller ett stort utbud av festutrustning och olika modeller av tält samt möbler, porslin, ljud och ljus.

Vi erbjuder allt från de enklare partytälten till de större sektionstälten. Vissa av tälten kan ni enkelt hämta och montera själva men ni kan också välja att få allt transporterat, monterat och nedmonterat av oss. Dessutom kan ni också hyra möbler för alla tillställningar; stolar, bord, ståbord, bänkset och sköna loungemöbler. Passa också på att hyra porslinet av oss också och slipp disken. Det kan inte bli bättre, ni bara ställer tillbaka allt porslin i de backar de kom i, så tar vi hand om resten.

Låter inte detta som en utmärkt idé? Luta er tillbaka och hyr produkter till festen hos Fest i Väst, så tar vi hand om festen.

Har ni fler önskemål av hyrprodukter, varmt välkommen att kontakta, ingenting är omöjligt att lösa.

Hyr allt till festen hos Fest i Väst!

Rulla till toppen