fb pixel

Hyra Dj i Göteborg

Här kan ni hyra Dj till festen, studenten eller företagseventet som spelar det värsta trycket till de goaste balladerna. En Dj blir er bästa kompis för en kväll, som lyssnar och känner in stämningen och spelar alla era favoritlåtar en efter en. Nedan finner ni ett axplock om vad vi kan erbjuda.

Hyra Dj till festen

Dj hyra Göteborg

Dj Madeleine

Boka Madeleine när ni vill ha någon som skapar energi och glädje på fester och event. Madeleines favoritset är eklektiskt, en blandning mellan gammalt och nytt i olika genrer. Hennes mål är att alla ska få en kul kväll och gå igång på något de gillar! 
Hon spelar följande musikstilar: 
Soul, Funk, Pop, Disco, RnB, Hip Hop, Reggaeton, Dancehall, Afrobeat, Tropical, Ambient, House, Tech House, Afro House, Baleric, Deep House, Lounge och Nu-Disco.

För bokning, kontakta oss.

Dj Mattias

Önskar ni boka Dj Mattias, så får ni en dj med stor glöd och mycket energi. Oavsett om det gäller pop, rock eller disco, så växlar han snabbt i sitt val av musik allt efter publikens önskningar, han läser av stämningen på golvet på ett ypperligt sätt.

För bokning, kontakta oss.

hyra Dj, Mattias
hyra Dj, Mikael

Dj Michael

Om ni vill ha ett riktigt gott tryck på dansgolvet då skall ni anlita Michael, han har skapat en go stämning på dansgolv runt om i Göteborg sedan1983 och is still going strong.

Vill ni ha en DJ som verkligen kan och själv älskar 80-90 tals musik, då skall ni hyra Dj Michael, he´s your man.

För bokning, kontakta oss.

Rulla till toppen