fb pixel

Hyra DJ’s

Här kan ni hyra DJ till festen, studenten eller företagseventet som spelar det värsta trycket till de goaste balladerna. Det blir er bästa kompis för en kväll, som lyssnar och känner in stämningen och spelar alla era favoritlåtar en efter en.

DJ Aya

DJ AYA – Madeleine Alm

När ni vill ha någon som skapar energi och glädje på fester och event!
Madeleines favorit set är eklektiskt. En blandning mellan gammalt och nytt i olika genrer. Aya´s mål är att alla ska få en kul kväll och gå igång på något de gillar! 
Spelar följande musikstilar: 
Soul, Funk, Pop, Disco, RnB, Hip Hop, Reggaeton, Dancehall, Afrobeat, Tropical, Ambient, House, Tech House, Afro House, Baleric, Deep House, Lounge och Nu-Disco.

DJ Mattias

DJ Mattias

Önskar ni hyra DJ Mattias, så får ni en DJ med stor glöd och mycket energi. Oavsett om det gäller Pop, Rock eller Disco så växlar han snabbt i sitt val av musik allt efter publikens önskningar. Han läser av stämningen på golvet på ett ypperligt sätt. Pop, Disco, Rock, Reggae Mattias spelar allt. För bokning kontakta oss gärna.

DJ Michael Jungsén

Michael Jungsén

Om ni vill ha ett riktigt gott tryck på dansgolvet då skall ni anlita Michael. Han har skapat en go stämning på dansgolv runt om i Göteborg sedan1983 och is still going strong. Ofta anlitad till staying Alive och Nightlife 40 plus. Vill ni ha en DJ som verkligen kan och själv älskar 80-90 tals Disco och Rock, då är Michael your man..

Scroll to Top