fb pixel

Festtillbehör

Hyra festtillbehör

Hyra galastolpar

Hos oss kan ni hyra festtillbehör som, eleganta och stilfulla galastolpar och röd matta, som ger en högtidlig och lyxig entré och förhöjer atmosfären på ert företagsevent, fest, bröllop eller utomhusfest i tält. Vi vill alla känna oss speciellt utvalda ibland. Entréstolpar är också perfekta att använda vid köbildning eller när man vill skilja av ett speciellt område för ett event.

hyra galastolpar-festtillbehör

Hyra dukar och servetter

När ni hyr möbler av oss kan ni också hyra dukar som höjer intrycket och skapar en fin och härlig inramning. Vi har vita dukar i olika storlekar till både raka, och runda bord samt vita och svarta stretchstrumpor till ståbord. Utöver det kan du självklart hyra tygservetter som ger dukningen en mer exklusiv känsla. Hyr dukar servetter av oss till er nästa tillställning, då det är enkelt och bekvämt och du slipper tvätten också.

  • Rakt bord 1,40 cm x 2,40 cm
  • Runt bord 2,10 cm x 2,10 cm
  • Ståbordsstrumpa, vit eller svart

Festtillbehör röd matta

Här kan ni hyra röda matta som höjer stämningen och ge er fest det där lilla extra. Vår röda matta passar bra till ovan silverchromade galastolpar som ni kan hyra och som ger ett välkommet och lyxigt tillskott på festen, företagseventet eller bröllopet.

Kontakta oss för mer information eller andra önskemål på festtillbehör och priser.

hyra röd matta-festtillbehör
Rulla till toppen