fb pixel

Hyra festtillbehör

Galastolpar

Hos oss kan ni hyra festtillbehör som, galastolpar och röd matta, som ger en högtidlig och lyxig entré till ert event, tält, butik eller företagsarrangemang. Vi vill alla känna oss speciellt utvalda ibland. Galastolpar är också perfekta att använda vid köbildning eller när man vill skilja av ett speciellt område för ett event.

Hyrtoalett

Via vår samarbetspartner kan vi tillhandahålla festtillbehör som mobila toaletter, urinoarer till isolerade toalettvagnar. Vi har hyrtoaletter till alla möjliga sammanhang, student, kalas, festivaler och utanför tält.

Hyra Baja-maja Göteborg
Hyra urinoar i Göteborg

Kontakta oss för mer information och priser.

Partytillbehör

Beställ partytillbehör när ni vill slippa lägga tid på att åka runt och handla. Vi ordnar ballonger, servetter, girlanger, tårtljus och annat som ni vill ha till ert tält. Allt efter era önskemål.

Festtillbehör - papperstallrik med svenska flaggan
Festtillbehör-ballong till studenten
Festtillbehör-blågul vepa
Festtillbehör - papperstallrik till  kräftskiva
Festtillbehör - papperstallrik med svenska kräftor
Festtillbehör - pappersservett för kräftskivan
Festillbehör:- papperstallrik med blåvitt mönster
Festtillbehör-ballonger oktoberfest
Festtillbehör - grön tyrolerhatt med röd fjäder

Fyrverkeri till partyt

Människor beundrar fyrverkeri

Sätt färg på festen eller jubileet med partypops eller fyrverkeri. Köp era fyrverkeripaket via oss på Fest i Väst.

Vi har ett nära samarbete med en av de mest väletablerade fyrverkeriföretagen i Sverige vilket medför att vi kan sälja fyrverkerier året om.

Ni kan välja bland flera olika typer av fyrverkeripaket som passar just ert kalas, fest, student eller bröllop och ni får det tryggt levererat av oss.

Självklart får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång innan ni startar er skjutning. För mer information kontakta oss gärna.

Rulla till toppen