fb pixel
Hyra studenttält till glada studenter

Hyra studenttält

Hos oss kan du hyra studenttält och möbler till studentfirandet. I vår värld, så är studenten den enskilt största eventperioden på ett år. Vi gör allt för att studenten skall bli en minnesvärd upplevelse, då detta bara sker en gång i livet. Vi vet också att det är mycket att tänka på, gällande planering av själva studentfesten med familj, släkt och vänner. Frågor som, var ni skall ha er fest, inomhus eller utomhus? Vad ni skall bjuda era gäster på för mat? Dans, och behöver ni en ljudanläggning?

Funderingarna kan vara många om själva upplägget och hur man kan få till ett riktigt bra på studentfirande. Vi på Fest i Väst har både erfarenheten och kunskapen gällande detta.

Fest i Väst har utarbetat vår idé om att vara en leverantör till en stor del av er studentupplevelse. Hos oss kan ni hyra studenttält och möbler till studentfirande samt ni kan dessutom få hjälp porslin och DJs till festen. Vi levererar och monterar studenttält efter era önskemål och möjligheten finns också att montera själv.

Vi hjälper er hela vägen och tänk på att boka ert studenttält i tid till ert studentfirande.

Hyra studenttält till champagnefrukosten

Champagnefrukost

hyra studenttält och möbler till champagnefrukost

Många studenter vill träffas tidigt på själva examens morgon för sin traditionella ”champagnefrukost”. Ett partytält i trädgården eller på verandan är perfekt för det, för att senare förvandlas till en minnesvärd studentfest med möbler, bufféer och ballonger och annan festdekor och utrustning.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, gällande hur vi bäst gör ert studentfirande till en lyckad fest.

Rulla till toppen