fb pixel

Catering – vi hjälper er

catering i göteborg, kungsbacka

Vill ni ha hjälp med catering till er tillställning? Fest i Väst hjälper er, våra matleverantörer levererar hög kvalitet efter alla önskemål och teman. Det kan förslagsvis vara grekiskt, italienskt, fisk & skaldjur, vegetariskt eller annat gott.

För önskemål på menyer och priser kontakta oss gärna.

Grekiskt

Vad passar bättre än att på sommaren få beställa en upplevelse av Grekland. Moussaka, Souvlaki, Gyros, Tzatziki, yoghurt och mycket annat gott. Måltiden avslutas med Baklava som är den mest populära efterrätten i Grekland, fylld med nötter, honung, socker eller kanel.

catering italienskt mat

Italienskt

En fläkt av Italien är alltid en höjdare, pasta, lasagne, risotto, pizza, valen är många och spännande. Upplev den populära desserten Semifreddo som betyder halvfryst på italienska. En dessert där vispad grädde och ägg fryses med en smaksättning till en variant av parfait.

Catering fisk och skaldjur från västkusten

Fisk och skaldjur

Vem älskar inte fisk, särskilt om man bor på Västkusten. Fisk i alla dess former är något de flesta av oss som är boende här har vuxit upp med. Torsk, kolja, lax, öring, havets rätter är många och fantastiskt goda. Lättheten i att få äta en god fiskrätt till middagen gör att man har mycket kraft kvar till dansen och sången senare på kvällen.

Catering vegetarisk och vegansk mat

Vegetariskt och veganskt

Vi erbjuder läckra och välkomponerade vegetariska och veganska alternativ till kalas, fest eller konferens. Här finns flera alternativ där även goda soppor ingår.

catering husmanskost

Husmanskost

Säga vad man vill men är inte husmanskost alltid en vinnare. Här kan vi erbjuda er en stor variation av våra mest älskade rätter som köttbullar med mos eller potatis, kokt torsk med ägg sås, Biff la Rydberg och mycket mer.

Catering grillat, grillbuffé

Hamburgare

Ibland är det bara så gott med en välgrillad hamburgare. Fylld med just det som du vill ha på den, ost, lök, barbecuesås, kan bara bli bäst. Vill ni så kan våra grillmästare grilla på plats, med inte bara bästa kött kvalitén utan också bästa smakupplevelsen.

Catering dessert, kakor, bullar

Tårtor och bakverk

När ni är sugna på något riktigt gott, varför inte mumsa på en god bakelse till kaffet. Våra leverantörer har mångårig erfarenhet när det gäller att göra bakelser och baka tårtor. Som ett resultat av detta kan vi på Fest i Väst erbjuda er en variation av smakupplevelser till både kalas, studenter, minnesstunder eller den efterlängtade desserten efter middagen.

Kontakta oss gärna.

 

Scroll to Top