fb pixel

Eventplanering

Hur planerar jag min fest eller student bäst?

 

Oavsett om det gäller en student, kalas eller ett företagsarrangemang, så är det frågor som många ställer sig. Det är ju en del att tänka på när man ska planera en fest. Var skall vi vara, vad skall vi äta, skall vi ha liveband eller bara en Dj eller trubadur?, frågorna är som sagt många. Då är det skönt att veta att det finns hjälp att tillgå.

Vi på Fest i Väst har en lång erfarenhet från att göra events, allt från de mindre till de större arrangemangen. Vi finns med er hela vägen som en trygghet och hjälper er också med förslag och utformning. Fest i Väst som en leverantör till allt erbjuder också lokaler, tält, och catering till er tillställning. Välkomna att kontakta oss för vidare samtal.

Hur går det till att planera er fest ?

Efter att vi haft en initial kontakt via mail eller telefon så träffas oftast på den plats som ni har tänkt att ha er tillställning på. Det kan vara i er trädgård, på ert företag eller någon annan plats. Här går vi igenom hur ni tänker kring ert arrangemang. Kanske funderar ni på ett tema, vad för typ av mat ni har tänkt er. Hur många gäster ni planerar att vara, kort och gott, vi pratar om allt. Vi försöker att skapa en så bra bild som möjligt utifrån det ni berättar, efter det kan vi sedan komma med förslag och idéer kring upplägg som kompletterar era och som slutligen blir en färdig idé.

Vi finns gärna med som koordinator under själva genomförandet av er tillställning. Det kan handla om att ha hand om schemat för kvällen, tider som olika saker skall ske på och mycket annat. Det är tryggt för er att kunna luta er mot en erfarenhet och själva få möjlighet till att koppla av och ha en trevlig stund tillsammans med vänner eller arbetskollegor.

Större evenemang och festivaler

Med våra många år från musik – och eventbranschen så kan vi vara den perfekta samarbetspartnern kring inte bara större events utan också festivaler. Med vårt nätverk och erfarenhet, så kan vi tillhandahålla förutom projektledarskap allt från stora tält, möbler, ljud, ljus, scener, staket, urinoarer och mycket annat. Tveka inte att slå oss en signal för ett samtal.

Scroll to Top