fb pixel

Planera fest

Planera fest med Fest i Väst

 

Det är ju en del att tänka på när man ska planera en fest. Oavsett om det gäller en student, kalas eller ett företagsarrangemang, så är det frågor som många ställer sig. Var skall vi vara och äta? Skall vi hyra underhållning? Partyband, DJ eller trubadur? Funderingarna kan som sagt vara många, då är det skönt att veta att det finns hjälp att tillgå.

Vi på Fest i Väst har en lång erfarenhet från att göra events, allt från de mindre till de större arrangemangen. Vi finns med er hela vägen som en trygghet och hjälper er också med förslag och utformning. Fest i Väst är en leverantör till allt, vi erbjuder också tält och möbler. Välkomna att kontakta oss för vidare samtal.

Hur går det till att planera er fest ?

Efter att vi haft en initial kontakt via mail eller telefon, så träffas oftast på den plats som ni har tänkt att ha er tillställning på. Det kan vara i er trädgård, på ert företag eller någon annan plats. Här går vi igenom hur ni tänker kring ert arrangemang. Kanske funderar ni på ett tema, vilken typ av mat, antal gäster ni planerar att vara. Vi försöker att skapa en så bra bild som möjligt utifrån det ni berättar och efter det kan vi sedan komma med förslag och idéer kring upplägg, som kompletterar era tankar och som slutligen blir en färdig idé.

Vi finns gärna med som koordinator under själva genomförandet av er tillställning. Det kan handla om att ha hand om schemat för kvällen, tider som olika saker skall ske på och mycket annat. Det är tryggt för er att kunna luta er mot en erfarenhet och själva få möjlighet till att koppla av och ha en trevlig stund tillsammans med vänner eller arbetskollegor.

Större evenemang och festivaler

Med många års erfarenhet från musik – och eventbranschen, så kan vi vara den perfekta samarbetspartnern kring inte bara större events, utan också festivaler. Vi tillhandahåller förutom projektledarskap allt från stora tält, möbler, ljud, ljus, scener, staket, urinoarer och mycket annat. Tveka inte att slå oss en signal för ett samtal.

Rulla till toppen