fb pixel

Studenter

Glada studenter springer ut

I vår värld så är firandet för studenter den enskilt största eventperioden på ett år. Vi gör allt för att detta skall bli en minnesvärd upplevelse för då detta bara sker en gång i livet. Vi vet också att det är mycket att tänka på, inte minst när det gäller planering av själva studentfesten med familj, släkt och vänner. Frågor som var skall ni vara och ha er fest, hemma i tält eller hyra en lokal. Ni funderar över vad ni skall bjuda era gäster på för mat. Blir det dans , behöver ni en ljudanläggning. ja frågorna är många för att få till det riktigt bra.

Vi på Fest i Väst har verkligen utarbetat vår idé om att vara en leverantör till en stor del av er studentupplevelse. Hos oss hyr ni lokal, partytält, möbler och porslin, ljud och ljus och ni får dessutom hjälp med catering och DJs till firandet. Vi levererar och monterar tält efter önskemål. Alternativt kan ni bygga partytälten själva. Oavsett så hjälper vi er hela vägen. Välkommen att kontakta oss.

Champagnefrukost för studenter

Champagnefrukost

Studenter på champagnefrukost

De flesta studenter vill träffas tidigt på själva examens morgon för sin traditionella ”Champagnefrukost” Vi har perfekta lokaler för det. Ni kontaktar oss så möts vi sedan upp vid den tänkta lokalen för att titta och prata igenom förutsättningarna. Det är viktigt att någon målsman finns med på vårt möte och dessutom står med på avtal. Välkommen att kontakta oss.

Scroll to Top