fb pixel

Hyra artister

Patrik Isaksson, artist

Patrik Isaksson

Vem minns inte låtarna ”Du får göra som du vill” eller ”Hos dig är jag underbar”. Patrik är i dag ansedd som en av våra riktigt folkkära och älskade artister. Dessutom alltid aktuell då han turnerar mycket, både själv, med band och andra artister.

Med rösten och gitarren i bagaget är Patrik redo att komma och förgylla just ert evenemang.

För bokning och mer information och pris kontakta oss gärna.

Jan Johansen, artist

Jan Johansen

1995 tog sig Jan Johansen rätt in i det svenska folkets hjärtan med låten ”Se på mig” när han vann den svenska melodifestivalen.

Med sin karaktäristiska stämma har han genom åren kommit att bli en av våra riktigt stora pop och rockröster.

Förutom Jans högt uppskattade röst, så är han också utöver detta en utomordentligt duktig trummis och låtskrivare.

För bokning av artister och mer information om pris kontakta oss gärna

ALIEN

alien, rockband

När det var dags för sista dansen runt om i Sverige 1988, vilken låt dansade alla till då? ”Only One Woman!” Förutom att låten toppade trackslistan i flera veckor och spelades hela tiden på radion, så turnerade rockbandet outtröttligt. Många år har gått nu och Alien är mer aktuella än någonsin. Med nya plattan ”Into The Future” har bandet tagit klivet in i den melodiska metal världen och vunnit en ny publik.

Boka gärna Alien också för en unplugged konsert i en intimare miljö.

Allgott & Villgott, clowner

Allgot & Villgot

När clownerna Allgot och Villgot dyker upp på kalas så blir det alltid succé. Håkan Eskilsson och Reine Svensson har sedan 1987 glatt tusentals barn och vuxna för den delen med sin musik och dessutom galna upptåg.

Fortfarande lika aktuella idag som då, står de redo att komma till just ert kalas och skapa ett minne för livet.

Varmt välkomna med er förfrågan på dessa båda glädjespridare. För bokning kontakta oss.

Harald Treutiger & IngMarie Dalin, artister

Harald Treutiger & IngMarie Dalin

Harald är en av våra mest populära och omtyckta programledare genom tiderna. Tillsammans med Ingmarie Dalin har han satt ihop en både musikalisk tillika rolig föreställning om det svenska folkhemmet.

Följ med och upplev låtarna som vi lyssnade på när Sverige gick från lortsverige till att bli ett av världens rikaste och bästa länder.

Känn igen dig i det som en gång fick hela folkparksrörelsen att stå upp och jubla och häng med i gunget på väg till bilens bagagelucka för en styrketår.

Blandat med roliga anekdoter och historik får vi glädjen att höra svenska välkända melodier som tex Bullfest, Min soldat, Dagny, Flickor bak i bilen och många fler.

Scroll to Top