fb pixel
hyr produkter, ljus, möbler, partytält, ljud

Hyr produkter

Här visar vi ett axplock av allt vi har – hyr produkter av oss. Oavsett om det gäller en student, kalas eller företagsevenemang. Ett jubileum i bostadsrättsföreningen, fotbollsklubb eller en jubilarer som firar jämt. Vi har allt till alla event. Tillsammans med våra samarbetspartners levererar vi en helhetslösning och ni behöver bara en enda leverantör till allt.

Det är det som är hela idén med Fest i Väst, att vi just kan tillhandahålla ett så stort utbud av olika modeller av tält och möbler, porslin, ljud och ljus och mycket annat tack vare att vi förutom våra egna produkter även har bra samarbeten med kollegor. Vitsen är ju att ni som kunder skall slippa ha för många kontakter inför en fest, ett kalas. Med en leverantör så blir allt mycket smidigare och ni sparar tid.

Vi erbjuder er allt från de enklare partytälten till de större kupol och sektionstälten. Vissa av tälten kan ni med fördel bygga själva men för det mesta kommer personal via oss och monterar upp och plockar ner. När det gäller möbler så erbjuder vi allt från olika typer av stolar, bord, ståbord till sköna loungemöbler. Vem vill inte slippa disken efter en fest. När ni hyr porslin av oss så slipper ni disken. Ni bara ställer tillbaka allt porslin i de backar de kom i så tar vi hand om resten. För fler alternativ eller önskemål – hyr produkter genom att kontakta oss via mail eller tfn.

Scroll to Top