fb pixel

Trubadurer & Entertainers

Någon utryckte en gång: ”Musik är bland det ädlaste man kan syssla med”. Något som är en vardag för trubadurer & entertainers!

Trubadur, Jonas Eklöf

Jonas Eklöf

När ni söker den perfekta blandningen av musik till ert bröllop, då har vi har den perfekta trubaduren. Med lång erfarenhet från bröllop och julbord så vet Jonas hur han bäst anpassar sin repertoar efter publiken. Han levererar dessutom alltid med ett stort hjärta allt från smäktande ballader till fartfylld pop och rock.

Vill ni ha en musikquiz så är detta något som Jonas är expert på. För mer information och pris kontakta oss gärna

Pianist, Tord Komsell

Tord Komsell

När ni söker någon som kan spela till minglet när gästerna kommer, för att sedan dra upp tempot ju längre kvällen fortskrider – boka Tord som med sin varma röst och både fina som tempofyllda pianospel förgyllt många människors liv genom åren.

Med stor träffsäkerhet levererar Tord allt från evergreens till ösig rock både till privata tillställningar som företagsarrangemang. Om vill ni ha en quiz så löser Tord detta galant och dessutom tar han gärna förfrågningar på önskelåtar, kontakta oss för bokning!

Trubadur, Mikael Mille Andersson

Mikael Mille Andersson

Om ni vill känna er förvissade om att kvällens underhållning ska bli vad ni hoppas på, boka då in Mikael. Musikern och trubaduren som verkligen vet hur en slipsten skall dras. med fingertoppkänsla vet han hur man bygger en kväll med goa låtar och dessutom skapar Mikael en kanonstämning.

Alltså en mycket uppskattad och omtyckt trubadur som skapat mycket glädje längs västkusten i många år.

Oavsett om det är fest eller bröllop i koja eller slott så är Mikael och hans gitarr alltid lika engagerade. Varmt välkomna med er förfrågan/bokning genom att kontakta oss.

Scroll to Top