fb pixel

Om oss

Fest i Väst drivs av Jim Jidhed. Sedan barnsben då Jim växte upp i Tynnered i västra Göteborg har han varit en entreprenör. Hade sitt första tidningstjack redan i 12 årsåldern och genom åren så har entreprenörsandan tagit mest konstnärliga uttryck.

Jim valde tidigt i livet att satsa på musiken och har i dag gjort tio albums, både som soloartist och med bandet Alien. Parallellt med musiklivet har Jim också arbetat med artistbokning, eventledning och uthyrning av eventprodukter som partytält, möbler och porslin.

Jim värdesätter ärlighet väldigt mycket. Något som han fått med sig hemifrån och försöker själv som han säger vara på riktigt inför andra människor. Vi hoppas att du som kund kommer att känna både trygghet och och ett förtroende när du anlitar Fest i Väst för din tillställning. Det kan gälla Student, kalas, fest eller företag och föreningsevenemang, vi finns här för er på Festkusten.


Fest i Väst utgår från Särö i Kungsbacka. Vi erbjuder uthyrning av tält och möblerporslin och underhållning längs stora delar av västkusten. Även festlokaler med egen mat och dryck. Allt från Onsala, Vallda, Särö, Kullavik, Billdal, Hovås och Askim i söder via Näset, Önnered, Fiskebäck, Långedrag, Torslanda, Kungälv upp till Stenungssund, Tjörn och Orust. 

Fest i Väst levererar till alla sammanhang. Bor du i Kungsbacka, Göteborg, Kungälv, Stenungssund, Borås eller Varberg så lägg ett mail eller ring oss så pratar vi om just ert kommande event eller fest.

Jim Jidhed - Om oss
Scroll to Top