fb pixel

Om oss

Fest i Väst drivs av Jim Jidhed. Sedan barnsben då Jim växte upp i Tynnered i västra Göteborg har han varit en entreprenör. Hade sitt första tidningstjack redan i 12 årsåldern och genom åren, så har entreprenörsandan tagit mest konstnärliga uttryck.

Jim valde tidigt i livet att satsa på musiken och har i dag gjort tio albums, både som soloartist och med bandet Alien. Parallellt med musiklivet har Jim också arbetat med artistbokning, eventledning och uthyrning av eventprodukter som partytält, möbler och porslin.

Jim värdesätter ärlighet väldigt mycket. Något som han fått med sig hemifrån och försöker själv som han säger, vara på riktigt inför andra människor. Vi hoppas att du som kund kommer att känna både trygghet och och ett förtroende när du anlitar Fest i Väst för din tillställning. Det kan gälla Student, kalas, fest eller företag- och föreningsevenemang, vi finns här för er på Festkusten.


Fest i Väst utgår från Särö, 10 min om Göteborg och hos oss hyr ni allt till festen. Vi har stor erfarenhet och erbjuder uthyrning av tält och möblerporslin, underhållning och ljud och ljus längs Västkusten, från Söder till Norr. Vi är även behjälpliga med festlokaler med möjlighet till egen mat och dryck.

Fest i Väst levererar till alla sammanhang, stora som små. Planerar ni fest eller företagsarrangemang, så lägg ett mail eller ring oss, så kan vi diskutera just ert kommande event.

Jim Jidhed - Om oss
Scroll to Top