fb pixel

Hyra lokal

Vi har lokaler där ni kan ha med egen mat och dryck.

Dags för kalas

Hos oss kan du hyra lokal där ni kan ha med egen mat och dryck. Vi vet att ett 40, 50, 60 års kalas planeras oftast lång tid i förväg. Det är mycket att tänka på, inte minst vart man skall vara. Vi erbjuder riktigt fräscha lokaler med närhet till både buss, spårvagn och parkeringar. Låt oss också hjälpa er med catering, vi har ett stort nätverk inom cateringvärlden och dess olika specialiteter och smakupplevelser. Vi hjälper även till med porslin, möbler, ljud och annat som ni kan behöva.

Självklart förutsätter en hyra av lokal med rättighet att ha med egen mat och dryck att det är en sluten tillställning. Den som arrangerar tillställningen vet på förhand vilka gäster som förväntas komma och det är också kommunicerat till oss vid bokningstillfället. Vi ser fram emot att få visa våra lokaler och prata vidare om er nästa tillställning. Välkomna att kontakta oss för mer information. För er som vill hyra en festlokal och bor i Göteborg, Kungsbacka eller Kungälv är våra alternativ både nära och i vissa fall även med närhet till hotell.

Festlokal i göteborg
Festlokal i göteborg

Hyra konferenslokaler

Lokal för konferens och möten

När ni behöver konferenslokal, så fråga oss. Vi tillhandahåller fräscha luftiga lokaler. Vi ordnar även konferenspaket innehållande frukost, lunch samt eftermiddagsfika. För mer information och pris kontakta oss.

Scroll to Top