fb pixel

Ljud & Ljus

Svart ljudanläggning och högtalare

Hyr Ljudanläggning

Ni planerar bröllop, ett fyrtioårs kalas, kanske ett företagsarrangemang. Då rekommenderar vi att ni hyr in en ljudanläggning. Ni säkrar då att alla talare hörs vid middagen och dessutom har ni ett garanterat gott tryck på dansgolvet till er Spotify, DJ, partyband eller trubadur. Vi har ljudanläggningar till studenten, kalas och bröllop. Vi levererar och sätter upp anläggningen och ser till att allt fungerar.

Vid större event som till exempel festivaler ingår tekniker till både ljud och ljus. När det gäller tillställningar som studenter, kalas, bröllop så följer det med en mixer som är enkel att sköta. Här ställer ni in diskant, bas och volym samt att ni kan koppla in en mikrofon som vi har. För mer information och priser välkommen att kontakta oss

Hyr Ljus

När mörkret börjar falla och stämningen är på topp inne i Partytältet så lyser våra lampslingor upp och skapar stor mysfaktor. Hos oss hyr ni både färgade som vita lampslingor. Ni hyr med fördel också scenljus från oss till mindre som större evenemang. Kontakta oss för mer information och priser.

Färgad ljusslinga

Lampslingor

Tänk vad ljus betyder mycket, även i festliga sammanhang. Våra ledlampslingor som finns både med färgade som vita lampor kommer i 20 meterslängder. Dessa slingor är perfekta att ha i tält när mörkret börjar att skymma alternativt hängandes i träd i er trädgård eller innegård. Lampslingorna går att koppla ihop med fler längder om så behövs.

Scenljus

Scenljus

Hyr scenbelysning av oss. Vi arbetar med de större ljus och ljudleverantörerna i Göteborg och har därför inga problem att ljussätta allt från de lite mindre sammanhangen till de större festivalsscenerna.

Välkomna att höra av er till oss för vidare samtal.

Scenpodie

Scenpodie, scendel 1x2 m

När ni vill att er trubadur, DJ eller partyband skall synas lite bättre så föreslår vi att ni hyr in scenpodier. Varje scendel är 1 x 2 meter och finns i olika benlängder. Fästen samt kappa till fronten finns att få med. Prata med oss så hjälper vi er.

Scroll to Top