fb pixel
bröllopsdukning med porslin

Hyr porslin

Ibland är ett glas bara ett glas. Men andra gånger är det otroligt viktigt vilket glas man håller i sin hand. Du känner säkert igen dig här. Genom att vi har förmånen att samarbeta med flera olika leverantörer av porslin, så har vi möjlighet att erbjuda er som kund ett mycket större utbud och valmöjlighet. Det kan handla om bröllopet, jubiléet, studenten eller kalaset. Vi finns för alla tillfällen.

Ibland vill man slå på lite större trumma och ha lite finare porslin medan andra gånger kanske man tycker att en kvalitativ standarduppsättning av porslin blir väl så gott. När ni hyr porslin via oss, så slipper ni disken. Ni bara ställer tillbaka allt porslin i de backar de kom i så tar vi hand om resten. Välkommen att kontakta oss för att berätta mer om vad ni är ute efter för porslin så hjälper vi er. Behöver ni även tält och möbler så har vi ett fint utbud av detta på hemsidan.

Bordsdekorationer

Glas och porslin till festen

Visst blir det både trevligare och mer inbjudande med passande bordstillbehör på bordet. Vi har fina samarbeten kring blommor och grönt där våra floristers expertis ger er tillställning ett lyft. Tillfällena är många och olika, ibland vill man dekorera med ballonger, girlanger och lägga ut partypops vid varje plats. Andra gånger vill man ha vackra blommor på borden. Vi hjälper er här utefter era önskemål. Idén med Fest i Väst är att vara en leverantör till allt. Kontakta oss gärna för mer information.

Hyr dukar

Dukar, porslin och glas till festen

Hyr dukar efter val av bord. Vi har dukar till både raka som runda bord och dessutom i olika storlekar. Välkomna att kontakta oss för mer information och priser.

Scroll to Top