fb pixel

Hyra julpynt

Hos oss kan ni hyra julpynt till ert kontor. Ingen rolig syn på ett kontor kring juletid utan julpynt, eller hur? Vi har lösningen, hyr julpynt hos Fest i Väst!

Julpynt: Paket under julgran

Gillar du julen och julpynt, det gör vi. Tillhör du kanske dem som länge velat julpynta ditt kontor och skapa en mysig julkänsla för dig och din personal. Du vet dessutom om att dina kunder skulle uppskatta att mötas av julen när de kliver in på ert kontor. Men det är helt enkelt något som aldrig blivit av. Nu behöver du inte känna så längre, vi hjälper dig. Hyr julpynt hos Fest i Väst!

Julpynt: adventsstjärnor

När du hyr julpynt, så levererar vi pyntet till er dörr och hämtar upp det strax innan julledigheten. Ta chansen att verkligen njuta av juletiden för det finns väl inget mysigare än att komma till arbetet en tidig decembermorgon och mötas av julen. Få sin kopp kaffe och sedan starta arbetsdagen.

Julpynt: julgranskulor och ljusslinga

Ni kan välja att få julpyntet levererat till er och själva pynta upp det som ni vill ha det, alternativt så hjälper vi er. Vi erbjuder er bland annat julstjärnor, adventsstakar, dörrmatta, krans på dörren, plastgran med glitter och kulor. För mer information eller andra önskemål, varmt välkommen att kontakta oss!


Scroll to Top